02188880006

 

ثبت شرکت 300 هزار تومان در مدت 4 روز کاری
ثبت تغییرات شرکت 300 هزار تومان در مدت 4 روز کاری
 

در بند ( 3 ) ماده ( 2 ) قانون تجارت و در ضمن بیان مجموعه ای از فعالیت های خدماتی به عنوان اعمال تجاری اصلی یا ذاتی از دلالی و برخی از انواع آن ذکری به میان آمده است. سپس در باب ششم قانون تجارت مسائل مربوط به دلالی در بیست و دو ماده و طی سه فصل و از ماده ( 335 ) به بعد مورد بحث قرار گرفته است.

- ثبت شرکت در ارمنستان چگونه انجام می شود؟

آشنایی با شرایط ثبت شرکت نرم افزاری

- ثبت شرکت تعاونی کشاورزی

- مراحل ثبت شرکت از ابتدا تا انتها چیست؟

در اولین ماده از فصل اول باب ششم قانون تجارت، دلال چنین تعریف شده است : " دلال کسی است که در مقابل اجرت، واسطه انجام معامله شده و یا برای کسی که می خواهد معاملاتی نماید طرف معامله پیدا می کند. اصولاَ قرارداد دلالی تابع مقررات راجع به وکالت است ".
ویژگی های شغل دلالی عبارت است از :
- دلال تاجر است.
- انجام امر دلالی بر اساس قرارداد فی مابین دلال و اشخاصی که دلال واسطه معامله آنان می باشد.
در ماده ( 7 ) قانون راجع به دلالان ( مصوب هفتم اسفند ماه سال 1317 ) و ضمن بیان هزینه های مترتب بر حق صدور پروانه دلالی در قسمت آخر این ماده قانون، ذکر می شود که : " ... تصدی به هر یک از این سه نوع دلالی ... " که در واقع بیان انواع دلالی به حساب می آید و بر آن اساس انواع دلالی عبارتست از :
1- دلالی معاملات ملکی
2- دلالی معاملات تجاری
3- دلالی معاملات خواروبار و سایر امور شهری
به استناد برخی از قوانین و یا آیین نامه های اجرایی سایر قوانین ، حداقل با دو نوع دلالی دیگر رو به رو هستیم . هر چند که در عمل و بر اساس نوع مهارت اکتسابی، دلالی رشته های شغلی متعددی را شامل می گردد. این دو نوع دیگر دلالی عبارتند از :
1- دلالان بورس با عنوان کارگزاران بورس
2- دلالان بیمه . موضوع قسمتی از مواد ( 66 ) ، ( 67 ) و ( 68 ) قانون تاسیس بیمه مرکزی ایران و بیمه گری ( مصوب 30 / 3/ 1350  )
تعریف دلالان بیمه با عنوان دلالان رسمی بیمه در ماده ( 1 ) آیین نامه شماره ( 6 ) مصوب شورای عالی بیمه ( 24 / 2/ 1352 ) چنین بیان شده است : " دلال رسمی بیمه شخصی است که در مقابل دریافت کارمزد، واسطه انجام معاملات بیمه بین بیمه گذار و بیمه گر بوده و شغا او عرضه بیمه باشد. دلال رسمی بیمه باید دارای پروانه دلالی رسمی بیمه باشد ".
در ماده ( 2 ) آیین نامه مذکور قید شده است که دلال رسمی بیمه ، بازرگان شناخته می شود و باید طبق قوانین و مقررات جاری، معاملات خود را در دفاتر قانونی ثبت نماید.
در ماده ( 2 ) قانون راجع به دلالان ( مصوب هفتم اسفند سال 1317 ) شرایط اشخاص حقیقی که مبادرت به امر دلالی می نمایند و یا به نمایندگی اشخاص حقوقی این امر را به انجام می رسانند، عبارت است از :
1) داشتن 25 سال سن
2) انجام خدمت نظام وظیفه و یا داشتن معافیت
3) تابعیت ایران
4) داشتن گواهینامه دیپلم ابتدایی ( پایان تحصیلات دوره آموزش ابتدایی )
5) داشتن اطلاعات فنی متناسب با اموری که دلالی آن را بر عهده می گیرند.
6) عدم شهرت به نادرستی
7) نداشتن محکومیت به ارتکاب جنایت، ورشکستگی به تقصیر ، کلاهبرداری، خیانت در امانت و سرقت به گواهی مراجع ذیصلاح
8) دادن وجه الضمان یا ضمانت نامه و یا وثیقه
شرایط دلالان رسمی بیمه نیز به استناد ماده ( 7 ) آیین نامه شماره ( 6 ) مصوب شورای عالی بیمه جز در مورد تحصیلات که میزان تحصیلات مورد نیاز را دیپلم متوسط قید نموده است، همان شرایط مندرج در ماده ( 2 ) قانون راجع به دلالان می باشد.
در ماده ( 12 ) قانون تاسیس بورس اوراق بهادار نیز شرایط کارگزاران بورس با شرایط دلال مندرج در قانون راجع به دلالان ، داشتن گواهی سابقه کار است که در مورد دلالان رسمی رسمی بیمه شش ماه و در مورد کارگزارن بورس سه سال سابقه کار ضروری می باشد.
کلیه امور ثبتی و اداری خود را با اطمینان خاطر، به متخصصان متعهد و کاردان ثبت شرکت کارا بسپارید.
"آنچه در تخصص ماست جلب رضایت کامل متقاضیان با ارائه مناسب ترین خدمات است"

در دوران کنونی،بخش اعظم فعالیت های تجاری در قالب شرکت های تجارتی صورت می گیرد.

 

پر واضح است ،در همین راستا عرصه های جدید فعالیت های تجاری در حوزه های ثبتی نیز رشد چشمگیری داشته است،لذا امروزه آموزش عمومی و تخصصی در زمینه های ثبتی به عنوان یک نیاز جامعه مطرح است.