چنانچه علاقه مند به تاسیس شرکت تولیدی هستید و می خواهید با شرایط راه اندازی آن آشنا شوید، مدارک ثبت شرکت تعاونی و چگونگی ثبت آن را در این مقاله برای شما تهیه کرده ایم.
همان طور که از نام شرکت های تولیدی پیداست، شرکت های تولیدی به شرکت هایی گفته می شود که حیطه فعالیت آن ها در زمینه "تولید" باشد. تولید در فرهنگ فارسی معین به معنای پدید آوردن ، ایجاد کردن، ساختن و خلق کردن آمده است و به سلسله اقداماتی اطلاق می شود که برای تبدیل منابع به کالاهای مورد نیاز صورت می گیرد.
شرکت های تولیدی، در رونق بخشیدن به حرکت کشور، تحقق اهداف عدالت و پیشرفت، بالا بردن قدرت خرید مردم، جذب سرمایه های بی هدف و سرگردان، تحکم پیشرفت همه جانبه، مستحکم کردن اقتصاد داخلی و... نقش حائز اهمیتی را ایفا می کنند.
متقاضیان محترم ثبت شرکت تولیدی، می توانند شرکت خود را در قالب سهامی خاص و یا بامسئولیت محدود به ثبت برسانند. هر گاه دو یا چند نفر بخواهند یک شرکت تشکیل دهند که در آن هر یک از شرکا به میزان سرمایه خود مسئولیت داشته باشند باید یک شرکت سهامی خاص به ثبت برسانند و چنانچه دو یا چند نفر بخواهند شرکتی تاسیس کنند که بار مسئولیت زیادی برای آن ها نداشته باشد باید شرکت خود را در قالب با مسئولیت محدود به ثبت برسانند.
مسئولیت شرکا در شرکت با مسئولیت محدود، محدود به سرمایه آنان می باشد و در برابر قروض و تعهدات شرکت مسئولیتی زاید بر آنچه پرداخته اند ندارند.
از جمله مهم ترین تفاوت های میان شرکت بامسئولیت محدود و سهامی خاص عبارت است از :
1-. در شرکت با مسئولیت محدود حداقل شرکا 2 نفر است در حالیکه در شرکت سهامی خاص حداقل 3 نفر سهامدار نیاز می باشد.
2- سرمایه اولیه در شرکت با مسئولیت محدود تنها در اساسنامه قید می گردد و نیازی به افتتاح حساب و واریز وجه نمی باشد.در صورتی که در شرکت سهامی خاص ، سهامداران مکلفند که حداقل 35 % از سرمایه اولیه را به حسابی به نام شرکت تودیع دهند و گواهی مربوطه به هنگام تشکیل شرکت ارائه گردد و 65 % باقیمانده سرمایه در تعهد سهامداران بماند.
3- انتخاب بازرس اصلی و علی البدل در شرکت سهامی خاص اجباری ولی در شرکت با مسئولیت محدود اختیاری است.
4- سرمایه در شرکت با مسئولیت محدود به سهام یا قطعات سهام تقسیم نمی شود و شرکا فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات می باشد.
5- نقل و انتقال سهم الشرکه در شرکت های با مسئولیت محدود از طریق تنها تشکیل مجمع قابل انجام می باشد ولی در شرکت سهامی خاص برای نقل و انتقال سهام ابتدا واگذار کنندگان سهام و گیرندگان سهام به اداره دارایی مربوط به حوزه مالیاتی مربوط به شرکت مراجعه می کنند و پس از اخذ گواهی 4%مالیات نقل و انتقال سهام از طریق تشکیل ممجتمع به همراه گواهی نقل و انتقال اخذ شده از دارایی کار خود را به انجام می رسانند.
6- مدت مدیریت مدیران در شرکت با مسئولیت محدود محدودیتی ندارد و اعضای شرکت می توانند مدت محدود یا نامحدود برای مدیران در نظر بگیرند اما در شرکت های سهامی خاص مدیران حداکثر به مدت دو سال انتخاب می شوند.
7- مدیران شرکت با مسئولیت محدود را می توان از بین شرکاء یا خارج از آن ها انتخاب نمود اما در شرکت سهامی خاص مدیران باید حتماَ از میان سهامداران شرکت انتخاب شوند و یا بعد از انتخاب تعداد و سهام وثیقه ای که در اساسنامه معین شده است را تهیه و به صندوق شرکت تسلیم نمایند.
1 . دو برگ تقاضانامه ثبت شرکت ( فرم چاپی )
2. دو برگ شرکت نامه رسمی ( فرم چاپی )
3. اساسنامه شرکت
4. دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین و هیات مدیره
5. فتوکپی شناسنامه کلیه شرکا و مدیران ( اگر مدیر خارج از سهامداران انتخاب شود)
6. اخذ و ارائه مجوز مربوطه ( در صورت نیاز )
نکته : شرکت های تولیدی با توجه به نوع کالای تولیدی، نیاز به اخذ مجوز از سازمان هایی نظیر سازمان صنایع و معادن، یهداشت و دیگر سازمان ها دارند.
1. دو برگ اظهارنامه شرکت ( فرم چاپی )
2. دو جلد اساسنامه شرکت
3. دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین
4. دو نسخه صورتجلسه هیات مدیره با امضای مدیران منتخب
5. فتوکپی شناسنامه کلیه سهامداران و بازرسین
6. ارائه گواهی پرداخت حداقل 35 % سرمایه شرکت از بانکی که حساب شرکت در شرف تاسیس در آن جا افتتاح شده است.
7. تقویم نامه کارشناس رسمی دادگستری ( اگر آورده شرکت غیر نقدی منقول و یا غیرمنقول باشد) .
8. اصل سند مالکیت (اگر اموال جزء سرمایه شرکت باشد ).
9. مجوز ( در صورت مجوزی بودن موضوع)
نکته : شرکت های تولیدی با توجه به نوع کالای تولیدی، نیاز به اخذ مجوز از سازمان هایی نظیر سازمان صنایع و معادن، یهداشت و دیگر سازمان ها دارند.
در صورت نیاز به هرگونه مشاوره می توانید با ما تماس حاصل فرمایید. 88880006-021
همواره آماده پاسخگویی به سوالات ثبتی شما عزیزان هستیم.