مطالب این مقاله در دو بخش ارائه می شود؛ در بخش اول تشریح جامع در مورد انفورماتیک و در بخش دوم ثبت شرکت های انفورماتیکی موضوع بحث ما خواهد بود. لطفاً ما را تا پایان این نوشتار همراهی بفرمایید.
انفورماتیک در اصطلاح عبارت است از مطالعه ساختار و ویژگی های اطلاعات و کاربرد فن آوری برای سازماندهی، بازیابی، ذخیرهسازی وگسترش آن . از آن جا که انفورماتیک هنوز مرحله شکل گیری را می گذارند، موضوع آن دائما در حال پالایش و بهبود است.
موضوع انفورماتیک می تواند شامل فرآیندها، پردازش تحلیلی و ترکیبی، روشها، قوانین و عناصر ثابت، ذخیره سازی، بازیابی و اشاعه اطلاعات علمی باشد؛ وظیفه اصلی انفورماتیک نیز، تعیین معیارهایی برای تطابق اطلاعات بررسی شده با نوع مشکلات حل شده اعم از(فنی، تولیدی، علمی و اجتماعی-سیاسی) می باشد، مشروط بر اینکه این اطلاعات قابل دسترس باشد و بر مبنای نظامی نشانه ای، مدون و مضبوط شده باشد.
شرکتهای انفورماتیکی شرکت هایی هستند که در اداره ثبت شرکتها به ثبت قانونی رسیده باشند و موضوع فعالیت آنها در زمینه انفورماتیک باشد، این شرکتها نیز همچون بقیه شرکتها برای بستن قراردادهای دولتی و تایید صلاحیت به گواهینامه رتبه بندی نیاز دارند، صدور رتبه بندی این شرکتها از طریق شورای عالی انفورماتیک کشور و یا معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور انجام میشود که به صورت 1-7 بوده و در آن رتبه 7 پایین ترین و رتبه 1 بالاترین درجه را دارا میباشد، این شرکتها باید دارای مدیر عامل با مدرک تحصیلی لیسانس و دارای حداقل دو نفر کارشناس با مدرک تحصیلی لیسانس در رشته های نرم افزار و سخت افزار، کامپیوتر، الکترونیک، کنترل و مخابرات، یا سایر رشته های مهندسی، علوم پایه تمام وقت باشند.
جهت آشنایی بیشتر علاقه مندان به ثبت شرکت انفورماتیک درذیل به ذکر مدارک مورد نیاز جهت رتبه بندی شرکت های انفورماتیک می پردازیم:
- نکته: تمامی مدارک باید به صورت فایل اسکن شده جهت ارسال به کارتابل الکترونیکی دبیرخانه شورای عالی انفورماتیک کشور تهیه شوند.
این مدارک شامل:
براساس ماده 1 آیین نامه رتبه بندی و احراز صلاحیت شرکتهای انفورماتیکی کشور مصوب 22/6/1383 شورای عالی انفورماتیک کشور، اساسنامه شرکتهای انفورماتیکی متقاضی رتبه بندی و احراز صلاحیت، میباید در ارتباط مستقیم با فعالیت های انفورماتیکی باشد، از این رو جهت پرهیز از درج موارد غیر انفورماتیکی در اساسنامه، به نمونه هایی از موضوعات قابل قبول، می پردازیم:
- تامین نیروی انسانی متخصص در زمینه موضوع فعالیت شرکت
- طراحی صفحات اینترنتی
- برنامه نویسی
- تجهیزات ماهواره ای و سیستم های حفاظتی و ارتباطی
- ایجاد و احداث کارخانه برای تولید کامپیوتر
- طراحی سیستم های مختلف رایانهای
- انجام خدمات اجرایی وعملیاتی، فنی و مهندسی در زمینه موضوع فعالیت شرکت
- تشکیل کلاس های آموزشی در زمینه رایانه در داخل و خارج از کشور
- مطالعه، طراحی، تحقیقات، پژوهش، مشاوره، و انتقال تکنولوژی و نصب و راه اندازی و تعمیر و نگهداری و تولید و ساخت و پشتیبانی در زمینه تجهیزات رایانهای و سیستم های الکترونیکی و اتوماسیون صنعتی و تجهیزات ابزار دقیق رایانهای
- مکانیزه کردن سیستم های اداری و اجرای سیستم های مکانیزه شده
- شرکت در نمایشگاه های رایانه ای داخلی و خارجی
- نصب و راه اندازی و تعمیر و نگهداری تجهیزات رایانهای و الکترونیکی و مخابراتی وارتباطی و سویچینگ و و انت ها و کابل های ارتباطی مربوطه
- خرید و فروش و صادرات و واردات تجهیزات کامپیوتری و مخابراتی و سیستم های رایانه ای و الکترونیکی
– انجام فعالیت در زمینه تجارت الکترونیک
در انتها ذکر این نکته حائز اهمیت است که شرکتهای انفورماتیک در ۱۵ شاخه رتبه بندی میشوند که به شرح ذیل می باشد:
در صورت نیاز به هرگونه مشاوره با ما تماس حاصل فرمایید. 88880006-021
همکاران ما در ثبت شرکت کارا، با افتخار در خدمت شما خواهند بود.