02188880006

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

شرکت تجاری، قراردادی است که به موجب آن دو یا چند نفر توافق می کنند سرمایه مستقلی را که از جمع آورده های آن ها تشکیل می شود ایجاد کنند و به موسسه ای که برای انجام مقصود خاصی تشکیل می گردد اختصاص دهند و در منافع و زیان های احتمالی حاصل از به کارگیری سرمایه سهیم شوند.
در این نوشتار، برآنیم تا به مراحل ثبت شرکت تجاری در رباط کریم بپردازیم. لازم به یادآوری است، شما بزرگواران می توانید در صورت نیاز به هرگونه مشاوره با کارشناسان فوق حرفه ای ما در " ثبت شرکت کارا " تماس حاصل فرمایید.

نکاتی درباره ثبت شرکت مواد غذایی

- ثبت شرکت در تهران

- ثبت تغییر در حق امضا

مراحل ثبت شرکت در رباط کریم :
ابتدایی ترین مرحله جهت ثبت شرکت در رباط کریم، انتخاب موضوع شرکت است که باید با همکاری و همفکری شرکا انجام شود.
در انتخاب موضوع شرکت ، نکات ذیل را می بایست در نظر بگیرید :

  • معین بودن موضوع شرکت
  • قانونی بودن موضوع و هدف قرارداد
  • اخذ مجوز در صورت مجوزی بودن موضوع

در شرکت های تجاری، قلمرو فعالیت شرکت های تجاری محدود به موضوعی است که در اساسنامه پیش بینی شده است و نمی توان از آن تجاوز نمود. به بیان دیگر موضوع شرکت های تجاری، حدود عملیات و اهلیت شرکت و موسسات را معین می نماید.
موضوع فعالیت شرکت های تجاری در اساسنامه آن تعیین و مشخص می شود و بر اساس آن معاملات بازرگانی می بایستی با موضوع شرکت مرتبط باشد. بنابراین شرکت های تجاری دارای اهلیت برای معاملاتی می باشند که در اساسنامه آن ها پیش بینی شده است و خارج از حدود آن، مدیران شرکت مجاز به معامله نیستند.
بعد از انتخاب موضوع شرکت، می بایست قالب شرکت را تعیین نمایید .
طلق ماده 20 قانون تجارت ، شرکت ها می توانند شامل یکی از انواع ذیل باشند :
1- شرکت سهامی عام
2- شرکت سهامی خاص
3- شرکت با مسئولیت محدود
4- شرکت تضامنی
5- شرکت نسبی
6- شرکت مختلط ( اعم  از سهامی و غیرسهامی )
7- تعاونی
لازم به توضیح است ، انتخاب نوع شرکت به اهداف اعضا در آینده، تعداد افراد عضو، نوع فعالیت افراد و میزان مسئولیت هر یک از شرکا بستگی دارد.
متقاضیان محترم ثبت شرکت، جهت اطلاع از شرایط و ضوابط هر یک از انواع شرکت ها و مشاوره تخصصی در این زمینه می توانند با همکاران ما در ثبت شرکت کارا تماس حاصل نمایند.
پس از انتخاب نوع شرکت،  نوبت  تعیین سرمایه شرکت است. اهمیت شرکت های تجاری را می توان از سرمایه آن درک کرد. برای سرمایه حداکثری تعیین نشده است و شرکا به هر مقدار که بتوانند ممکن است سرمایه را افزایش دهند . شایان ذکر است، در قانون تجارت حداقل میزان سرمایه یک میلیون ریال می باشد.
مرحله ی بعدی، تعیین مدت شرکت است. مدت شرکت ممکن است محدود یا نامحدود باشد. موقعی مدت شرکت محدود است که در اساسنامه مدت معینی مثلاَ پنج سال یا ده سال تعیین شده در غیر این صورت مدت شرکت نامحدود است.
محدود یا نامحدود بودن مدت شرکت از نظر انحلال آن قابل توجه است. در صورتی که مدت شرکت محدود باشد در این صورت بعد از انقضای مدت شرکت به خودی خود منحل می شود مگر اینکه مدت تمدید شود.
بعد از تعیین مدت شرکت، می بایست مرکز اصلی شرکت مشخص گردد. مرکز اصلی شرکت همان مرکز اداره آنست که معمولاَ مجامع عمومی در آن جا تشکیل و مدیران و بازرسان در آن جا انجام وظیفه می نمایند.
پس از طی مراحل فوق، با توجه به قالب انتخابی، مدارک مورد نیاز را برای هر یک از انواع شرکت های تجاری فراهم آورید.
مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت سهامی خاص و با مسئولیت محدود به عنوان رایج ترین شرکت های ثبتی به قرار ذیل است :

مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت با مسئولیت محدود

  • - شرکت نامه و تکمیل آن و امضا ذیل شرکت نامه توسط کلیه سهامداران ( 2 برگ )

- تقاضانامه ثبت شرکت با مسئولیت محدود و تکمیل آن و امضا ذیل تقاضانامه توسط کلیه سهامداران ( 2 برگ )
- اساسنامه ی تکمیل شده و امضا ذیل تمام صفحات آن توسط کلیه سهامداران ( دو جلد )
- دو نسخه صورتجلسه ی مجمع عمومی موسس که به امضا سهامداران و بازرسین رسیده باشد.
- دو نسخه صورتجلسه ی هیات مدیره که به امضا سهامداران و بازرسین رسیده باشد.
- تصویر برابر با اصل مدارک احراز هویت کلیه ی شرکا،مدیران و هیات نظار(در مواردی که تعداد شرکا بیش از دوازده  نفر باشد)
- اصل گواهی عدم سوپیشینه جهت اعضا ی هیات مدیره،مدیر عامل
- تاییدیه هیئت مدیره اشخاص حقوقی سهامدار،مبنی بر غیر دولتی بودن آن
- معرفی نامه نمایندگان، در صورتیکه سهامداران و اعضا هیئت مدیره از بین اشخاص حقوقی باشند و ارائه تصویر روزنامه رسمی آگهی تاسیس یا آخرین تغییرات آن
- اصل مجوز فعالیت از مراجع ذیربط در مواردی که ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد.
- اصل وکالتنامه ی وکیل دادگستری در صورتی که ثبت شرکت توسط وکیل صورت پذیرد.

مدارک لازم جهت ثبت شرکت سهامی خاص

  • برای تاسیس شرکت سهامی خاص، مدارک ذیل باید به مرجع ثبت شرکت ها تسلیم گردد:

- تکمیل دو نسخه اساسنامه شرکت که باید به امضای سهامداران رسیده باشد.
- تکمیل دو نسخه اظهارنامه شرکت سهامی خاص مشعر بر تعهد کلیه سهام و گواهینامه بانکی حاکی از تادیه قسمت نقدی آن که نباید کمتر از سی و پنج درصد کل سهام باشد.اظهارنامه مذکور باید به امضای کلیه سهامداران رسیده باشد.هر گاه تمام یا قسمتی از سرمایه به صورت غیر نقدی باشد باید تمام آن تادیه گردیده و صورت تقویم آن به تفکیک در اظهارنامه منعکس شده باشد و در صورتی که سهام ممتازه موجود باشد باید شرح امتیازات و موجبات آن در اظهارنامه منعکس شده باشد.
- ارائه دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین
- تعیین اولین مدیران و بازرسان و قبول سمت مدیریت و بازرسی و کپی شناسنامه برابر اصل شده تمامی اعضای هیات مدیره و سهامداران و بازرسین
- کپی کارت ملی برابر اصل شده تمامی اعضای هیئت مدیره و سهامداران و بازرسین(در دفاتر اسناد رسمی) و یا وکیل رسمی شرکت
- در صورتیکه اعضاء هیئت مدیره یا سهامداران اشخاص حقوقی باشند،ارائه کپی آخرین روزنامه رسمی شخص حقوقی و نامه معرفی نماینده(در سربرگ شرکت)و کپی شناسنامه و کپی کارت ملی برابر اصل شده نماینده شخص حقوقی
- در صورت داشتن سهامدار خارجی برای اشخاص حقیقی ارائه کپی برار اصل پاسپورت و برای اشخاص حقوقی ارائه گواهی ثبت شرکت نزد مرجع ثبت شده حاوی آخرین وضعیت شرکت و همچنین ارائه اصل و ترجمه وکالتنامه و اختیارنامه وکیل سهامدار خارجی (اعم از حقیقی و حقوقی)
- ارائه گواهی عدم سوء پیشینه کیفری کلیه اعضای هیات مدیره،مدیرعامل و بازرسان شرکت از طرف متقاضی ثبت شرکت (مراکز پلیس +10)
- ارائه اقرارنامه در متن صورتجلسه جهت کلیه اعضای هیات مدیره و مدیر عامل شرکت مبنی بر اینکه مشمول ممنوعیت های مندرج در اصل 141 قانون اساسی نبوده و هیچگونه ممنوعیت قانونی موضوع مواد 111 و 126 قانون تجارت برای آن ها جهت عضویت در هیات مدیره و مدیرعاملی وجود ندارد.
- ارائه اقرارنامه بازرس یا بازرسان در متن صورتجلسه مبنی بر اینکه هیچگونه نسبت فامیلی اعم از نسبی و سببی با مدیران و مدیرعامل شرکت تا درجه سوم از طبقه اول و دوم ندارند و خود و یا همسرشان نیز از مدیران و مدیرعامل شرکت بطور موظفی حقوق دریافت نمی دارند.در صورت کشف خلاف مشمول بند 3 ماده 243 لایحه اصلاح قسمتی از قانون تجارت خواهد بود.ارائه گواهی عدم سوء پیشینه کیفری کلیه اعضای هیات مدیره،مدیرعامل و بازرسان شرکت از طرف متقاضی ثبت لازم می باشد.در ذیل همین بند نمونه اقرارنامه آورده شده است:
نمونه متن اقرارنامه: بازرس (بازرسین) اقرار نمودند مشمول ممنوعیت های مندرج در اصل 141 قانون اساسی و مواد 111 و 126 لایحه اصلاحی قانون تجارت نمی باشند.
- ارائه اصل وکالتنامه یا کپی برابر اصل وکالتنامه
- ارائه اصل قیم نامه یا کپی برابر اصل قیم نامه
- ارائه گواهی بانکی مبنی بر پرداخت حداقل 35% سرمایه اولیه شرکت