ایالت متحده آمریکا، جمهوری فدرال متشکل از 50 ایالت یک منطقه فدرال، پنج سرزمین خودمختار و تعدادی جزایر پراکنده است .
این کشور با مساحتی ۹/۸ میلیون کیلومتر مربع ،دارای ۳۳۰ میلیون نفر جمعیت است و از نظر مساحت در جایگاه چهارمین کشور پهناور جهان قرار گرفته است. مرکز آمریکا واشنگتن است و نیویورک نیز پر جمعیت ترین شهر آن است.
آمریکا کشوری بسیار پیشرفته با تکیه بر تولید ناخالص داخلی است، این کشور از اعضاء بنیانگذار سازمان ملل متحد، صندوق بینالمللی پول، بانک جهانی، سازمان کشورهای آمریکایی (OAS) و.... می باشد.
کشور آمریکا با در اختیار داشتن ۲۹/۴٪ ثروت جهان، در واقع ثروتمند ترین کشور جهان است. این کشور در بسیاری از امور مانند سیاست، فرهنگ و دانش در دنیا پیشرو است .
در این کشور عقاید نژاد پرستانه بر علیه مهاجرین وجود ندارد چراکه در واقع جمعیت این کشور از تعداد بیشماری مهاجر از سراسر تشکیل شده است.
با توجه به تمامی مزایایی که از این کشور برشمردیم، بسیاری از افراد از سراسر دنیا رویای زندگی در این کشور را در سر می پرورانند. مهاجرت به امریکا از روش های مختلفی انجام می گیرد.
یکی از مهمترین مواردی که فعالان اقتصادی و صاحبین کسب و کار در رابطه با آن کنجکاو هستند، چگونگی ثبت شرکت در امریکا می باشد، توجه داشته باشید که ثبت شرکت در این کشور برای اتباع خارجی امکان پذیر است، منجر به دریافت اقامت این کشور نخواهد شد. با ثبت شرکت در این کشور افراد خارجی تنها از مزایای مالیاتی و امکانات رشد اقتصادی بهره مند می گردند.
انواع شرکت هایی که در کشور آمریکا قابل ثبت هستند عبارتند از :
شرکت سهامی (corporation) :
این نوع شرکت تحت مالکیت سهامداران آن قرار دارد و برای مشاغلی با ریسک متوسط و بالا مناسب است. بطور کلی معمولاً این نوع شرکت برای مشاغلی انتخاب می شود که نیاز به جمع آوری پول دارند. شرکت های سهامی در قوانین کشور آمریکا دارای انواع متفاوتی است. انواع شرکت های سهامی در آمریکا عبارتند از :
C-B,S crop و سازمان های منافع مردمی
شرکت مسئولیت محدود (LLC) :
در این نوع شرکت در صورت بروز مشکلات و یا برشکستگی، خطری متوجه اموال خصوصی افراد مانند خانه، ماشین و .... نخواهد شد. این شرکت معمولا توسط افرادی که برای اموال شخصی خود نگرانی هایی دارند انتخاب می شود. اعضای این شرکت به عنوان خویش فرما شناخته می شوند و می بایست مالیات مربوط را پرداخت نمایند.
شرکت های مشارکتی (Partnership):
این نوع شرکت ساده ترین نوع شرکت قابل ثبت در کشور آمریکا می باشد که خود بر سه نوع است :
مشارکت عمومی General Partnership :در این نوع شراکت هر یک از شرکا به تنهایی و مشترک مسئول بدهی های احتمالی شرکت هستند.
مشارکت محدود (Limited Partnership) در این نوع شرکت حداقل یکی از شرکاء در مقابل شرکا نسئولیت نامحدود دارد و دیگر شرکاء در شرکت دارای مسئولیت محدود هستند که طبعا نقشی در اداره شرکا نیز ندارند.
مشارکت با مسئولیت محدود (Limited Liability Partnership) در این شرکت مسئولیت شرکاء در مقابل دیون شرکت در صورتی است که در خسارت بوجود آمده مسئول باشند معمولا چنین مورادی در مشاغلی مانند وکالت، معماری یا حسابداری قابل استفاده است. البته معمولا این قالب برای شرکت های حقوقی استفاده می شود.
البته لازم به ذکر است که از میان تمامی موارد اشاره شده تنها دو قالب C corp و شرکت مسئولیت محدود برای اتباع خارجی قابل ثبت می باشد و بنا بر قوانین خارجیان نمیتوانند انواع دیگر شرکت را به ثبت برسانند.
در انتها ضمن سپاسگذاری از همراهی شما عزیزان اعلام می داریم، مجموعه کارا ثبت با بهره مندی از کادری مجرب آماده ارئه انواع خدمات ثبتی به شما عزیزان می باشد. 88880006-021