02188880006

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

با شیوع ویروس کرونا در سطح جهان، بشر با مشکلات عدیده ای مواجه گردید و در اثر مواجهه با این مشکلات بوده است که در این دوران بیش از هر دورانی ارزش علم و دانش توسط بشر درک شده است، به عبارتی کمک به سایر انسان ها در این اپیدمی انگیزه پیشرفت را در جوامع علمی چندین برابر کرد و باعث بروز توانمندی های جوامع علمی در سراسر جهان گردید.

در کشورمان ایران نیز که متاسفانه با شیوع این بیماری دست به گریبان است، شرکت های دانش بنیان خدمات قابل توجهی را به جامعه ارائه نمودند ،همچنین بسیاری از چهره های علمی اقدام به تاسیس شرکت دانش بنیان در دوران کرونا نمودند.
دولت و مسئولین نیز با توجه به این موضوع حمایت خود را از مجموعه های دانش بنیانی که بتوانند مشکلی از مشکلات مردم در دوران کرونا حل نمایند، اعلام نمود.
در صورتی که مایل هستید اطلاعاتی در رابطه با چگونگی اقدام به تاسیس شرکت دانش بنیان در دوران کرونا داشته باشید در ادامه مطلب با ما همراه باشید، در ابتدا بهتر است توضیحی در رابطه با ماهیت شرکت های دانش بنیان ارائه نماییم:
شرکت دانش بنیان در واقع به شرکت یا موسسه ای خصوصی یا تعاونی ها اطلاق می گرد که توسط فعالان حوزه علم و دانش به منظور هم افزایی علم و ثروت و توسعه اقتصاد از طریق دانش و تحقق اهداف علمی و اقتصادی که شامل (گسترش و کاربرد اختراع و نوآوری) وتجاری سازی ونتایج تحقیق و توسعه که شامل (طراحی و تولید و خدمات ) ودر حوزه های فناوری برتر و با ارزش افزده فراوان به ویژه تولید نرم افزار مربوط تشکیل می شود.


البته چنانچه اشاره گردید این مجموعه ها در دوران بحران شیوع کرونا بسیار خوش درخشیدند و مسلما مهمترین نقش را در کنترل و خارج شدن از این شرایط بحرانی را دارند .
در این دوران با توجه به نیازها و مشکلاتی که اپیدمی این بیماری در جامعه ایجاد نمود، بسیاری از شرکت های دانش بنیان کاربری خود را تغییر دادند و به تولید مایحتاج جامعه پرداختند.


بطور مثال از فعالیت های این مجموعه ها می توان به تولید دستگاه تنفس مصنوعی (ونتیلاتور) و لباس های حفاظت فردی یک بارمصرف، افزایش تولید لوله آزمایشگاهی خونگیری برای ازمایش های اولیه بیماری کرونا، تولید بالای ماسک، موادضد عفونی، دستکش یکبار مصرف و... اشاره نمود و البته بسیاری از دانشمندان در حوزه های مربوطه از سراسر دنیا برای دستیابی به واکسن و داروی موثر این بیماری نیز در تلاشند.
بنابراین از تمامی این موراد می توان چنین نتیجه گیری نمود که شرکت های دانش بینان در این دوران فعالیت خود را چند برابر کرده اند و دولت نیز در تاسیس شرکت های دانش بنیان حمایت خاص خود را اعلام نموده است.

 

تسهیلاتی دولت برای اقدام به تاسیس شرکت دانش بنیان در دوران کرونا عبارت است از :

آنچه مسلم است شرکت های دانش بنیان بابت اهمیت بالای خود در جامعه همواره از حمایت های دولتی و قانونی ازجمله معافیت از پرداخت مالیات، عوارش حقوق گمرگی و سود بازرگانی و تسهیلات کم بهره بلند مدت یا کوتاه مدت وبعضی مواقع حتی بدون بهره و.... برخوردارند و در این دوران بخصوص نیز تلاش می شود تا این حمایت ها بیش ار پیش باشد .
-راهکارهایی برای کاهش آسیب بر شرکت تازه تاسیس دانش بنیان در دوران کرونا که عبارتند از ارائه تسهیلات کاملتر و سریعتر کم بهره توسط صندوق های نواوری وشکوفایی برای تامین اعتبار مورد نیاز این شرکت ها.
-حمایت دولت از طرح های تولیدی شرکت های تازه تاسیس دانش بنیان و پرداخت تسهیلات به شرکت‌های مورد حمایت صندوق درحال حاضر مشروط بر حفظ اشتغال 90 درصدی شرکت مطابق با لیست بیمه است و سقف آن براساس هزینه‌ها، فروش و حقوق و دستمزد پرداختی شرکت تعیین می‌گردد.

بطور کلی در این ایام تلاش می شود تا همکاری های لازم به بهترین نحو با شرکت های دانش بنیان انجام شود، تا بتوانند خدمات مورد نیاز جامعه را ارائه نمایند.

 

اقدام به تاسیس شرکت دانش بنیان در دوران کرونا چگونه است:
در واقع در اصل مراحل تاسیس شرکت دانش بنیان در دوران کرونا تفاوت چندانی پیش نیامده است، تنها تفاوت آن با گذشته در این است که تمامی نهادهای دست اند کار تلاش می کنند تا همکاری لازم را با این مجموعه ها برای ثبت و آغاز به فعالیت آنها داشته باشند تا این مجموعه ها نیز بتوانند سهمی در تامین نیاز جوامع و رفع مشکلات در این دوران داشته باشند.

چنانچه در مطالب مرتبط پیشین اشاره گردیده است یک مجموعه برای اینکه شرکت دانش بنیان باشد در ابتدا باید مراحل اولیه قانونی ثبت شرکت را به شرح ذیل طی نماید(توجه داشته باشید که در ابتدا یک شرکت ساده به ثبت می رسد.):
1-تکمیل مدارک شناسایی عمومی و تنظیم مدارک شرکت دانش بنیان .
2-تنظیم و ارائه مدارک تخصصی که شامل (اساسنامه، تقاضانامه، شرکت‌نامه و مدارک شناسایی عمومی شامل شناسنامه وکارت ملی) به اداره ثبت شرکت‌ها
3-انتخاب نام شرکت دانش بنیان
4-امضای مدارک ثبتی توسط اعضای شرکت و دریافت آگهی شرکت نیز از دیگر مراحل ثبت یک شرکت است.شرکت‌ها و افراد در قالب واحدهای حقیقی و حقوقی می‌توانند فعالیت کنند.
5-اخذ مجوز های لازم از مرجع صادر کننده جواز تاسیس بر حسب نوع فعالیت متفاوت است . برای مثال ا(گر حوزه فعالیت شرکت در حوزه تولیدات و صنایع کشاورزی و غذایی باشد، مرجع صادرکننده جواز وزارت جهاد کشاورزی است یا اگر زمینه فعالیت شرکت، تولیدات صنعتی باشد، مجوز مورد نیاز باید از سوی وزارت صنعت و معدن صادر گردد.)
6-جهت صدور جواز تاسیس باید مراحل اخذ پروانه بهره‌برداری نیز طی شود.

 

مدارک مورد نیاز جهت اقدام به تاسیس شرکت دانش بنیان در دوران کرونا چیست ؟

1-ارائه رزومه شرکت دانش بنیان
2- ارائه آخرین اظهارنامه مالیاتی ارسال شده به سازمان امور مالیاتی کشور
3-ارائه تصویر اساسنامه شرکت دانش بنیان
4-تصویر آگهی روزنامه رسمی شرکت
5-تصویر اظهارنامه یا شرکتنامه شرکت دانش بنیان
6-فتوکپی شناسنامه و کارت ملی اعضاء هیئت مدیره شرکت
7-فتوکپی مدارک تحصیلی اعضای شرکت و موسسین
8-آخرین لیست بیمه شرکت و خلاصه وضعیت حقوق دستمزد و مزایا

 

کارا ثبت جهت انجام انواع امور ثبتی با بهرهمندی از کادری مجرب در کنار شماست. 88880006-021
از همراهی شما صمیمانه سپاسگذاریم.