انسانها در طول تاریخ با رشد و افزایش دانش خود وسایل و لوازم بسیاری را برای آسایش و انجام آسانتر امور روزمره به خدمت گرفتند، بطوریکه امروزه تصور زندگی بدون این لوازم نیز دشوار است. هر یک از این لوازم نیز که از ملزومات زندگی امروزی هستند دارای پیچیدگی های ساختاری هستند و در صورتی که با مشکلی مواجه شوند می بایست برای تعمیر به متخصص تعمیرات مراجعه شود. به همین منظور است که در حال حاضر مجموعه های بسیاری به ارائه خدمات تعمیرات لوازم خانگی مشغول هستند. برای آشنایی با چگونگی ثبت شرکت تعمیرات لوازم خانگی این مطلب را دنبال نمایید.
با توجه به اینکه شغل تعمیرات لوازم خانگی شغلی کاملا تخصصی است و نیاز به مهارت و تجربه دارد و معمولا این تخصص از طریق تحصیل در رشته های تحصیلی رایج کسب نمی گردد، علاقمندان می توانند تخصص خود را از آموزشگاه های فنی و با مدرک رسمی فنی و حرفه ای بدست بیاورند و مجموعه ای را به عنوان شرکت تعمیرات لوازم خانگی را به ثبت برسانند. توجه داشته باشید که ثبت شرکت برای این فعالیت بسیار مهم است و در افزایش اعتبار و جلب اعتماد مخاطبین تاثیر به سزایی دارد.
توجه داشته باشید ثبت شرکت تعمیرات لوازم خانگی در دسته بندی شرکت های خدماتی قرار می گیرند و یکی از مهم ترین قوانین ثبت شرکت تعمیرات لوازم خانگی اخذ پروانه کسب و کار می باشد که در واقع مجوزی برای فعالیت در این رشته می باشد.
چگونگی ثبت شرکت تعمیرات لوازم خانگی:
توجه داشته باشید که در حال حاضر تمامی امور ثبت شرکت بدون نیاز به مراجعه حضوری و از طریق سامانه معرفی شده از سوی اداره ثبت شرکت ها انجام می گیرد. برای ثبت شرکت تعمیرات لوازم خانگی می بایست در ابتدا فرم تکمیل از صورتجلسه موسسین که توسط شرکا امضا شده و فرم تکمیل شده از درخواست ثبت شرکت توسط شرکا و امضای انها را تنظیم و ارائه نمایید و سپس اساسنامه را تهیه و تنظیم نمایید تمامی صفحات این سند نیز می بایست به امضای شرکا برسد.
در ادامه نیز می بایست پنج نام برای شرکت انتخاب کنید و همراه با مدارک به اداره ثبت شرکت تحویل داده شود. در انتخاب نام باید نکات دقیقی در نظر گرفته باشد مانند اینکه با فرهنگ اسلامی مطابقت داشته باشد، تکراری نباشد، لاتین نباشد، اسامی انتخابی شما مورد بررسی قرار می گیرد در صورت نداشتن مشکل یکی از نام ها با توجه به اولویت شما انتخاب می شود.
سپس می بایست مدارک متقاضی به اداره ثبت شرکت ها ارسال شود و پس از انجام بررسی های لازم با توجه به موضوع فعالیت شرکت مجوزهای مورد نیاز نیز به مرجع مربوطه ارائه گردد.
در صورت عدم وجود نقص در مدارک و پرونده و انجام صحیح مراحل ثبتی، از شما خواسته می شود که هزینه های ثبتی پرداخت نمایید.
توجه داشته باشید که ثبت شرکت با موضوع تعمیرات لوازم خانگی در قالب های با مسئولیت محدود و شرکت سهام خاص رایج می باشد که در ادامه به شرح شرایط و مدارک لازم این نوع شرکت ها می پردازیم:
1-حداقل سرمایه در شرکت سهامی خاص از یک میلیون ریال کمتر نباشد
2-حداقل تعداد سهامداران برای ثبت شرکت سهامی خاص 3نفر و 2نفر بازرس ، که بازرسین نباید از اعضای شرکت باشند ،و حداقل 35درصد سرمایه نیز می بایست نقدا پرداخت شود.
1-ارائه تکمیل فرم تعیین نام
2-ارائه دونسخه اظهارنامه شرکت سهامی خاص وامضا تمامی صفحات اظهارنامه توسط کلیه سهامداران
3-ارائه دو نسخه اساسنامه شرکت سهامی خاص وامضا تمامی صفحات توسط تمام سهامداران
4-ارائه تصویر شناسنامه وکارت ملی بازرسین
5-پرداخت مبلغ تعیین شده برای سازمان ثبت اسناد و املاک کشور
6-ارائه فتوکپی شناسنامه وکارت ملی (برابر اصل) کلیه سهامداران
7-تاییدیه هیات مدیره اشخاص حقوقی سهامدار مبنی بر غیر دولتی بودن ان
8-ارائه دو نسخه از صورتجلسه از مجمع عمومی موسسین که به امضای سهامداران و بازرسیین رسیده باشد
9-ارائه دو نسخه صورتجلسه هیات مدیره که به امضای مدیران منتخب رسیده باشد
10-ارائه معرفی نمایندگان در صورتی که سهامداران واعضاهیات مدیره از بین اشخاص حقوقی وارائه درج روزنامه رسمی ،اگهی تاسیس با با اخرین تغییرات ان (در صورت تغییرات)
11-ارائه گواهی واریز پرداخت حداقل 35درصد سرمایه شرکت از بانکی که حساب به در ان پرداخت شده است
12-ارائه تمامی مجوزهای لازم بنا به تشخیص کارشناس اداره ثبت شرکت ها
1-حداقل سرمایه برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود یک میلیون ریال می باشد
2-برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود تعداد شرکا حداقل 2 نفر است
3-ثبت شرکت با مسئولیت محدود بایدی کل سرمایه تحویل مدیر عامل شرکت باشد
1-ارائه دو نسخه تقاضا نامه شرکت با مسئولیت محدود و تکمیل ان و امضای شرکتنامه توشط شرکای شرکت
2-ارائه دو نسخه شرکتنامه شرکت با مسئولیت محدود و تکمیل ان و امضای شرکتنامه توسط کلیه سهامداران
3-ارائه نسخه از اساسنامه شرکت با مسئولیت محدود وامضای تمام صفحه ها توسط کلیه سهامداران
4-ارائه دونسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین و هیات مدیره که به امضای سهامداران و بازرسین رسده باشد
5-ارائه فتوکپی شناسنامه و کارت ملی بازرسین
6-ارائه تکمیل شده تعیین نام
7-ارائه دو نسخه از صورتجلسه هیات مدیره که به امضای مدیران متنخب مجمع رسیده باشد
8-ارائه اخذ مجوزهای لازم که به تشخیص کارشناسان اداره ثبت رسیده باشد
9-معرفی نمایندگان در صورتی که سهامداران و اعضا هیات مدیره از بین اشخاص حقوقی باشند.
در ضمن این شرکت ها می تونند برای دریافت گواهینامه تایین صلاحیت نیز اقدام نمایند که در کسب اعتبار برای این مجموعه ها بسیار مهم است ،برای دریافت این گواهی دارا بودن این شرایط الزامی است:
1-متقاضیان باید برای اخذ تاییدیه به انجمن های صنفی کارفرمایان شرکتهای خدماتی پشتیبانی، فنی و مهندسی در استانی که ثبت شرکت شده است مراجعه نمایند
2-شرکت های ثبت شده در این بخشنامه باید دارای دفاتر قانونی که مورد تایید وزارت اقتصادی بوده، باشند و ارائه مفاصا حساب مالیاتی، مفاصا حساب تامین اجتماعی و جواز کسب الزامی است
3- وظیفه انجمن های صنفی این است که مدارک تایید شده ی شما را تحویل گرفته و پرونده را تشکیل دهند
4-انجمن های صنفی وظیفه دارند پس از گرفتن مدارک و تایید به صحت ان نسبت به گزاری کلاس های اموزشی و ارسال مدارک به ادارات کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان برای صدور گواهینامه اقدام کنند .
کارا ثبت ارائه دهنده بهترین خدمات ثبتی به شما عزیزان. مشاوره رایگان: 88880006-021