02188880006

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

هر چه زمان می گذرد میزان وابستگی زندگی انسان ها به لوازم برقی بیشتر می شود. امروزه لوازم برقی از جمله پرمصرف ترین لوازم بوده و از تنوع بالایی برخوردار می باشد. با افزایش تقاضا برای خرید لوازم برقی، بدون شک تقاضا برای تعمیرات آن نیز افزایش می یابد. به همین دلیل شغل تعمیرات لوازم برقی نیز به یکی از مشاغل با بازار کار عالی تبدیل شده است و درخواست برای ثبت شرکت تعمیرات لوازم برقی نیز رو به افزایش است.

چنانچه شما نیز می خواهید در شغل تعمیرات لوازم برقی سود بیشتری را به دست آورید ، می توانید در این زمینه مبادرت به تاسیس و ثبت شرکت نمایید. ثبت شرکت یکی از الزامات مهم قانونی است که از طریق آن می توانید تمامی فعالیت های تجاری و غیرتجاری خود را در قالبی ایمن انجام دهید. شرکت به مجموعه افرادی گفته می شود که به عنوان شریک با یکدیگر فعالیت داشته و کسب و کار آن ها در تجارت جنبه حقوقی پیدا کرده است و تنها متعلق به یک فرد نیست. در واقع بر اساس قانون تجارت ، هرگونه عملیات تجاری ناشی از تودیع سرمایه شرکاء که طبق قرارداد با تقسیم سود و زیان همراه باشد مشمول فعالیت شرکت تجاری است. در قوانینی که برای تجارت تننظیم شده است، شرکت ها دارای شخصیت حقوقی هستند.

مزایای ثبت شرکت تعمیرات لوازم برقی چیست؟

مهم ترین و بزرگ ترین مزیت ثبت شرکت تایید کسب و کار شما به صورت قانونی و رسمی می باشد. همچنین کسب و کار شما مورد حمایت قانون قرار می گیرد و در سایه این امنیت شما می توانید به کسب و کارتان توسعه ببخشید. با انجام عملیات ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار، شما می توانید از تسهیلات بانکی که برای شرکت ها در نظر گرفته شده است استفاده نمایید . امکان تبلیغات گسترده و پر بازده برای مجموعه شما در صورتی قابل استفاده می باشد که کسب و کار و نام آن را به صورت رسمی ثبت نموده باشید در غیر این صورت ممکن است کسب و کار شما و معرفی آن از طریق تبلیغات مورد سوءاستفاده قرار بگیرد. با ثبت یک مجموعه شما می توانید از امکانات بیمه برای خود و کارمندانتان استفاده نمایید. امکان شرکت در مناقصات و مزایدات رسمی از دیگر مزایای ثبت شرکت می باشد. جهانی شدن یک مجموعه و امکان ورود به عرصه های بین الملل با ثبت شرکت در کشور مادر امکان پذیر می باشد.

نحوه راه اندازی شرکت تعمیرات لوازم برقی

شرکت تعمیرات لوازم برقی را در قالب های شرکت با مسئولیت محدود و یا سهامی خاص می توان به ثبت رساند. برای روشن شدن مطلب، ذیلاَ به شرح کامل این شرکت ها می پردازیم :

شرکت سهامی خاص و طریقه تشکیل :
شرکت سهامی خاص شرکتی است که تمام سرمایه آن منحصراَ به وسیله موسسین تامین می شود. تعداد سهامداران شرکت سهامی خاص نباید کمتر از سه نفر باشد. سرمایه شرکت سهامی خاص، در موقع تاسیس یا بعداَ هیچ وقت نباید از یک میلیون ریال کمتر باشد. در موقع تاسیس ،موسسین باید لااقل سی و پنج درصد آن را نقداَ در حسابی که به نام شرکت در شرف تاسیس و در نزد بانک، افتتاح می کنند واریز نمایند و پرداخت بقیه را تعهد کنند. تمام یا قسمتی از سرمایه می تواند غیر نقد باشد که در این صورت باید کلیه سرمایه غیرنقدی تادیه گردد.از بند دو ماده 20 لایحه اصلاح قانون تجارت چنین مستفاد می شود که هر گاه سرمایه گذاری یکی از موسسین،تماماَ غیرنقد نباشد، قسمت نقدی آن باید حداقل بالغ بر سی و پنج درصد از سرمایه وی باشد.

موسسین برای تشکیل شرکت سهامی خاص باید امور ذیل را انجام دهند.

  • تامین سرمایه شرکت
  • تهیه اساسنامه که باید به امضای کلیه سهامداران برسد.
  • تعیین روزنامه کثیرالانتشاری که هر گونه آگهی و اطلاعیه راجع به شرکت تا تشکیل اولین مجمع عمومی عادی،در آن منتشر خواهد شد.

شرکت با مسئولیت محدود و طریقه تشکیل آن :
شرکت با مسئولیت محدود ، شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکاء بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد ، فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت . این شرکت ، وقتی تشکیل می شود که تمام سرمایه نقدی تادیه و سهم الشرکه غیرنقدی نیز تقویم و تسلیم شده باشد. همان طور که معلوم است، از این ماده مستفاد می شود که آورده های شرکاء به شرکت با مسئولیت محدود می تواند نقد یا غیرنقد باشد. در شرکت نامه باید صراحتاَ قید شده باشد که سهم الشرکه های غیرنقدی هر کدام به چه میزان تقویم شده است. شرکاء نسبت به قیمتی که در حین تشکیل شرکت برای سهم الشرکه های غیرنقدی معین شده، در مقابل اشخاص ثالث مسوولیت تضامنی دارند. مرور زمان دعاوی ناشی از مقررات فوق، ده سال از تاریخ تشکیل شرکت است.

مسئولیت تضامنی داشتن شرکاء دارای این اثر است که هر گاه شرکت منحل شود و دارایی آن کافی برای پرداخت بدهی های خود نباشد، هر کدام از شرکاء به تنهایی به نسبت قیمتی که در حین تشکیل شرکت برای سهم الشرکه های نقدی معین گردیده، مسئول پرداخت بدهی های پرداخت نشده شرکت، خواهد بود. بنابراین اگر مثلاَ قیمتی که برای سهم الشرکه های غیرنقدی تعیین شده، معادل ثلث کل سرمایه شرکت باشد، مسئولیت تضامنی شرکاء، نسبت به یک سوم بدهی های باقی مانده شرکت خواهد بود. در این حالت طلبکاران شرکت می توانند فقط برای وصول یک سوم طلب باقی مانده، به شرکاء مراجعه و آن را از دارایی شخصی آن ها وصول کنند.

از آن جا که در شرکت با مسئولیت محدود، شرکاء هیچگونه مسوولیتی در برابر بدهی های شرکت ندارند، باید گفت که قانون برای حفظ اشخاص ثالث، در مورد سهم الشرکه های غیرنقدی، از قاعده کلی عدم مسئولیت شرکاء عدول کرده و به شرح فوق برای آن ها مسئولیت؛نه مسوولیت عادی بلکه مسوولیت تضامنی مقرر داشته است.

مدارک و اطلاعات لازم جهت ثبت شرکت لوازم برقی

1. مدارک احراز هویتی متقاضی کارت ملی و شناسنامه

2. گواهی عدم سوء پیشینه اعضا و موسسین
3. تنظیم اوراق اصلی شرکت ( اساسنامه، تقاضانامه و شرکتنامه و ... )
4. انتخاب اسامی مورد نظر برای شرکت به ترتیب اولویت
5. ارائه آدرس صحیح به همراه کدپستی برای محل فعالیت شرکت و محل سکونت متقاضیان
6. مشخص کردن میزان سرمایه شرکت
7. مشخص کردن سهامداران و میزان سهام آن ها
8. مشخص کردن صاحبان امضاء در شرکت

چند نکته راجع به ثبت شرکت لوازم برقی:

نکته اول : انتخاب نام مناسب برای شرکت یکی از مهم ترین امور ثبت یک شرکت لوازم برقی است . نام انتخابی شرکت باید الف) دارای معنا و مطابق با فرهنگ اسلامی باشد ب) واژه بیگانه نبوده و فارسی باشد . ج) سابقه ثبت نداشته باشد . پیشنهاد می شود پیش از ثبت ، از اسامی مورد نظرتان استعلام بگیرید تا تکراری نباشند. اسامی تکراری رد خواهند شد و ثبت شرکت شما با تاخیر مواجه می گردد.

نکته دوم : مدیران شرکت نباید سوء پیشینه داشته باشند و باید گواهی آن را به اداره ثبت شرکت ها ارائه دهند. مدیر عامل شرکت حتماَ باید شخص حقیقی باشد. شخص تنها می تواند مدیر عامل یک شرکت باشد.

نکته سوم : کارمندان دولت نمی توانند به سمت ریاست ، مدیریت عامل و عضو هیئت مدیره شرکت های خصوصی ( شرکت های هفت گانه تجاری) منصوب شوند، به جز شرکت های تعاونی ادارات و یا موسسات . ( کارمندان دولت می توانند رئیس مدیرعامل یا عضو هیئت مدیره شرکت تعاونی ادارات باشند) . در نتیجه ، کارمندان دولت در شرکت حق امضا ندارند و نمی توانند در شرکت سمت داشته باشند و فقط می توانند به عنوان عضو ساده وارد شرکت شوند و 20% سهم را هم می توانند دارا باشند.

نکته چهارم : یکی از نکات مهم در ثبت شرکت ، داشتن کد پستی معتبر است . کد پستی حوزه مالیاتی را مشخص می کند . لذا در صورتی که در آغاز کد پستی را وارد کنید که مرکز اصلی شرکت شما نباشد برای تغییر آن تشریفات قانونی زیادی را باید انجام دهید.

نکته پنجم : پس از ثبت شرکت لازم است نسبت به انجام امور مالیاتی و تشکیل پرونده دارایی، اخذ کد اقتصادی و پلمپ دفاتر تجاری اقدام نمایید . بنابراین ، پس از این که شرکت را ثبت کردید باید طی یک هفته دفاتر تجاری را پلمپ نمایید. سپس نسبت به تعیین حوزه مالیاتی و اخذ کد اقتصادی اقدام کنید. ( تعیین حوزه مالیاتی با ارائه مدارکی که توسط اداره دارایی و آدرس مشخص می شود، با توجه به محل استقرار شرکت صورت می گیرد) .

جهت مشاوره و ثبت شرکت خود، هم اکنون با همکاران ما در ثبت شرکت کارا تماس حاصل فرمایید. 88880006-021