02188880006

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال
 

فناوری اطلاعات ( IT ) مخفف عبارت انگلیسی information technology  به معنی و مفهوم بسیار ساده یعنی علم استفاده از یکسری ابزار که این ابزار همان پردازش، نگهداری، جمع آوری، ذخیره، توزیع، انتقال و امنیت است که بر روی اطلاعات اعمال می شود.

- ثبت شرکت در رشت

- ثبت شرکت آنلاین در سامانه اداره ثبت شرکت ها

این تعریف برای کسانی که بخواهند با فناوری اطلاعات آشنا شوند ؛تعریفی مناسب و کاملاَ شفاف است؛ اطلاعات منشا دانایی و بصیرت در انسان است و هدف از بکارگیری فناوری اطلاعات، افزایش آگهی در انسان و نظم در اجراست.
سه محور اصلی در فناوری اطلاعات سخت افزار، نرم افزار، و فکر افزار(مدیریت دانش) می باشد.به طور کلی با پدید آمدن این رشته،رشته کامپیوتر با تحولی عظیم روبه رو شد و این در حالی است که فناوری اطلاعات سرآمد رشته کامپیوتر است و جایگاه کاملاَ مستقل برای خود دارد. هم اکنون نیز فناوری اطلاعات با شتابی فزاینده در حال تغییر جهان است و این تغییرات در کلیه عرصه های اقتصادی،اجتماعی و فرهنگی مشهود است.با این وجود فناوری اطلاعات هنوز در آغاز راه است.
فناوری اطلاعات را برای بیان یک تعریف ساده دیگر به سه کلمه تقسیم می کنیم:
فناوری: کاربردی کردن علم
پردازش: مدیریت بر روی اطلاعات
اطلاعات: داده های پردازش شده.
اعضای خانواده فناوری اطلاعات عبارتند از:
رایانه های بزرگ، ریز رایانه ها، لوح های فشرده، تلفن های بی سیم، تلفن های همراه، تصاویر متحرک و رایانه ای، رادیو ضبط و تلویزیون دیجیتالی، بزرگراه های اطلاعاتی، شبکه های رایانه ای، ابر رایانه ها، واقعیت های مجازی، شبکه های گسترده جهانی، وب و مانند آنها.

• اهمیت فناوری اطلاعات

همه برنامه های مرتبط با کار ما در حال حاضر به کمک حوزه فناوری اطلاعات کاملاَ اتوماتیک گردیده اند.کارشناسان فناوری اطلاعات  افرادی هستند که  درزمینه مدیریت  داده های حساس ، ایجاد شبکه های کامپیوتری اختصاصی  ومهندسی سیستم فعالیت می کنند.پیشرفت های حوزه فناوری اطلاعات به اتوماتیک سازی فرآیند های زیر منجر گردیده است:
- مدیریت تمام سیستم ها
- تولید وتغییر اطلاعات حساس
- توسعه فرهنگی و ارتباطات
- روان سازی فرآیندهای تجاری و ارتقای به موقع
با توجه به آنچه آمد، جهت آشنایی بیشتر شما عزیزان از شرکت های فناوری اطلاعات و نحوه ی ثبت آن ها ، در ذیل توضیحاتی دراین باره آورده ایم.
• وظایف شرکت های فناوری اطلاعات :
- تهیه و تدوین طرح های جامع در زمینه شبکه ارتباطات بر اساس الزامات،نیازها،استانداردها،و ضوابط
- فراهم کردن امکانات لازم جهت تامین نیازهای متقاضیان شبکه های خصوصی کلان
- تهیه و تصویب دستورالعمل ها،ضوابط،معیارها و استانداردهای فنی و تخصصی مورد نیاز در زمینه تاسیس،توسعه،نگهداری و بهره برداری از شبکه ارتباطات
- مدیریت،برنامه ریزی و پیاده سازی آموزش های تخصصی خاص به منظور توسعه مهارت های لازم
- اقدام در جهت حفظ امنیت شبکه و حفاظت از حقوق مشترکان در چارچوب قوانین و مقررات کشور
- عضویت در نهادها و انجمن های تخصصی ملی و بین المللی و شرکت در کنفرانس های مربوطه به منظور کسب و تبادل اطلاعات تخصصی ارتباطات

• ثبت شرکت فناوری اطلاعات:

تاسیس شرکت با فعالیت فناوری اطلاعات مستلزم اخذ مجوز از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات (شرکت مخابرات) می باشد. این شرکت را می توان در دو قالب شرکت سهامی خاص و با مسئولیت محدود به ثبت رساند.
الف) شرکت سهامی خاص :
شرکتی است که کلیه سرمایه آن منحصراَ توسط خود موسسین تامین می شود، حداقل سرمایه شرکت سهامی خاص یک میلیون ریال بوده و موسسین نیز نباید از سه نفر کمتر باشند ( مواد 3 و 4 و 5 ل.ا.ق.ت) مسئولیت مدنی سهامدار در مقابل قروض و دیون شرکت محدود به مبلغ اسمی سهمی است که سهامدار در شرکت سهامی سرمایه گذاری کرده است.( ماده 1 ل.ا.ق.ت)
• شرایط ثبت شرکت فناوری اطلاعات سهامی خاص:
- مطابق ماده 3 لایحه اصلاحی قانون تجارت حداقل تعداد سهامداران در شرکت سهامی خاص 3نفر می باشد.(+2نفر بازرس که بازرسین نباید از اعضا باشند).
- حداقل سرمایه در شرکت سهامی خاص از یک میلیون ریال نباید کمتر باشد(ماده 5لایحه اصلاحی قانون تجارت)
- حداقل 35درصد از سرمایه می باسیت نقدا پرداخت شود.

• مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت فناوری اطلاعات سهامی خاص :

- تصویر برابر با اصل مدارک احراز هویت از جمله صفحه اول شناسنامه و کارت ملی سهامداران،مدیران و بازرسان
- اصل گواهی عدم سوءپیشینه کیفری جهت اعضای هیئت مدیر،مدیر عامل و بازرسان
- اصل مجوز فعالیت از مراجع ذیربط ،در مواردی که ثبت موضوع نیاز به مجوز داشته باشد
- اقرارنامه امضاءشده
ب) شرکت با مسئولیت محدود:
شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای انجام امور تجاری تشکیل می شود.مسئولیت شریک در مقابل قروض و دیون شرکت به میزان سهم الشرکه ای است که شخص در شرکت سرمایه گذاری کرده است.فرق این شرکت با شرکت های سهامی در این است که در شرکت با مسئولیت محدود به هیچ وجه سهم الشرکه صادر نمی شود و جز با رضایت عده ای از شرکاء که سه چهارم سرمایه متعلق به آن ها باشد قابل نقل و انتقال نیست.ولی در شرکت های سهامی، سهام منتشر گردیده و نیز قابل نقل و انتقال می باشد.در شرکت با مسئولیت محدود در صورت پیش بینی در اساسنامه، با فوت ، حجر ، ممنوعیت قانونی یا قضایی یکی از شرکاء شرکت منحل می شود ولی در شرکت های سهامی عام و خاص در چنین شرایطی شرکت به حیات خود ادامه می دهد.
فایده ای که شرکت های با مسئولیت محدود دارند این است که شرکت های سهامی غالباَ احتیاج به سرمایه های مهم دارند و ناچارند شریک زیاد داشته باشند به این جهت مقررات زیادی درباره آنها وضع شده که رعایت تمام آنها از عهده اشخاصی که می خواهند شرکاء محدودی داشته باشند خارج است. این قبیل شرکت ها از اشخاصی تشکیل می شود که با یکدیگر دوست و یا همکار و در حقیقت شرکت فامیلی است.
• شرایط لازم جهت ثبت شرکت فناوری اطلاعات با مسئولیت محدود:
-در شرکت با مسئولیت محدود تعداد شرکا حداقل 2نفر می باشد
-حداقل سرمایه برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود صد هزار تومان است
-در شرکت با مسئولیت محدود باید کل سرمایه تحویل مدیر عامل شرکت شده و مدیر عامل اقرار به دریافت آن نماید.

• مدارک مورد نیازثبت شرکت فناوری اطلاعات با مسئولیت محدود به شرح ذیل می باشد:

- کپی مدارک شناسایی (شناسنامه و کارت ملی)
- اصل گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
- اخذ مجوز در صورت نیاز بنا به تشخیص کارشناس اداره ثبت شرکت ها
- امضای اقرارنامه
جهت ثبت انواع شرکت های تجاری با ما تماس بگیرید.
همکاران ما در ثبت شرکت کارا ، در کوتاه ترین زمان ممکن شما را در رسیدن به اهدافتان یاری خواهند کرد.