02188880006

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

قلاب دوزی ، یکی از سوزن دوزی های غنی و زیبای ایرانی است که طی آن زمینه پارچه به وسیله نخ های ابریشمین رنگین به گونه ای بسیار زیبا تزئین می شود . این صنایع دستی سابقه ای بس طولانی داشته و پیشینه آن را 330 تا 550 سال قبل از میلاد دانسته اند.
پراکندگی هنر قلاب دوزی در کشور ما بسیار گسترده بوده و در نقاط گوناگونی از ایران مانند رشت ، اصفهان ، مشهد ، نجف آباد ، مهاباد ، بندرعباس ، زاهدان ، بوشهر و غیره به شیوه های گوناگون رواج دارد.

- راهنمای ثبت شرکت اینترنتی (ثبت تاسیس)

- اسامی قابل تایید جهت ثبت شرکت

علاقه مندان به این هنر، می توانند از طریق ثبت نمودن شرکت کسب و کار خود را توسعه و گسترش دهند. ثبت یک شرکت به فعالیت شما شکل قانونی و موجهی خواهد بخشید و افراد تمایل بیشتری به همکاری با یک مجموعه قانونی خواهند داشت. از سویی دیگر، بهره مندی از امتیازاتی مانند اخذ اعتبارات وام تسهیلات ، اخذ و اعطای نمایندگی رسمی تنها از طریق ثبت و تاسیس شرکت مقدور خواهد بود .
از پرسش های همیشگی افراد زمانی که می خواهند در قالب یک شرکت به کسب و کار بپردازند، نحوه ثبت و راه اندازی شرکت است . این مقاله با هدف بررسی نحوه ثبت شرکت قلابدوزی تهیه گردیده است تا با آگاهی از آن به راحتی نسبت به ثبت کردن شرکت خود اقدام نمایید.

• مراحل ثبت شرکت قلابدوزی

جهت اقدام به ثبت نمودن شرکت، در اولین گام باید وارد سامانه اداره ثبت شرکت ها شوید و فرم مربوطه را تکمیل نمایید. در این سامانه می بایست اطلاعاتی نظیر اطلاعات متقاضی، اطلاعات شخص حقوقی شامل نام و نوع شرکت ، موضوع شرکت ، اطلاعات مربوط به مرکز اصلی ، سرمایه شخص حقوقی ، سمت اشخاص و ارتباط بین اشخاص را وارد نمایید. در این رابطه ، به نکات ذیل توجه فرمایید :

ثبت شرکت قلابدوزی در کارا ثبت
1- برای شرکت خود باید 5 نام را به ترتیب اولویت در سامانه وارد نمایید تا از میان آن ها، یک نام انتخاب گردد. چنانچه اولویت اول مورد قبول واقع شود، به اولویت های بعدی ترتیب اثر داده نخواهد شد. نام هایی را انتخاب کنید که تکراری نباشد ، دارای معنا و مطابق با فرهنگ اسلامی باشد و ریشه فارسی داشته باشد . لازم به ذکر است اسم شرکت باید سه سیلاب داشته باشد.
2- به منظور حصول اطمینان از عدم ثبت نام انتخابی شرکت می توانید به پایگاه اینترنتی http://www.ilenc.ir مراجعه فرمایید.
3- متقاضیان ثبت، جهت انجام پروسه تاسیس شرکت ابتدا باید با اشراف به قوانین نوع شخصیت حقوقی را انتخاب نمایند و با بررسی قوانین مرتبط با آن نوع از شرکت ها تصمیم گیری های مرتبط را انجام دهند. انواع اشخاص حقوقی جهت ثبت عبارت است از : شرکت های بامسئولیت محدود، سهامی خاص، سهامی عام، تضامنی، نسبی، مختلط سهامی، مختلط غیرسهامی و تعاونی .
گفتنی است از پرکاربردترین قالب ها برای تاسیس شرکت ، شرکت سهامی خاص و با مسئولیت محدود می باشد. برای تاسیس شرکت در قالب سهامی خاص ابتدا باید دو شرط را فراهم کنیم : اول اینکه باید حداقل 3 نفر به عنوان عضو و حداقل 2 نفر به عنوان بازرس در شرکت حضور داشته باشند. دوم اینکه باید حداقل 35% از سرمایه اولیه شرکت در یک بانک سپرده گذاری شود. البته یادتان باشد حداقل سرمایه برای شرکت صدهزار تومان است.
همچنین برای اینکه بتوانید شرکت خود را در قالب شرکت بامسئولیت محدود به ثبت برسانید، باید حداقل 2 شریک و 100 هزارتومان سرمایه اولیه داشته باشید و یا متعهد به پرداخت کل سرمایه شوید یا تمام آن را پرداخت کنید.
4- توجه داشته باشید که جهت فعالیت در برخی موضوعات ، پیش از هر چیز اخذ مجوز از ارگان مربوطه ضروری است. به عنوان مثال فعالیت در زمینه صنایع دستی، نیازمند اخذ مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی " اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مربوطه " می باشد.
5- جهت پیگیری کلیه مراحل ثبت شرکت دیگر به مانند گذشته نیازی به مراجعه حضوری به اداره مربوطه نمی باشد . متقاضیان گرامی می توانند وضعیت پرونده خود را در سامانه اداره فوق الذکر از طریق کد پیگیری که در زمان ثبت نام اینترنتی به آن ها اختصاص داده شده است پیگیری نمایند.

ثبت شرکت


6- تمامی آگهی ها و ابلاغیه های رفع نقص یا عدم امکان ثبت که اطلاع متقاضی از آن ضروری است در سامانه بارگذاری و از طریق کد پیگیری اختصاص داده شده به متقاضی قابل روئت خواهد بود.
با تکمیل اطلاعات در سامانه اداره مربوطه، چنانچه اطلاعات را به درستی در سامانه وارد کرده باشید، از شما خواسته می شود تا مدارک را از طریق پست به مرجع ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری اداره کل ثبت اسناد و املاک استان محل وقوع اقامتگاه قانونی شخص حقوقی مورد تقاضا ارسال نمایید . ( لازم به ذکر است متقاضیان محترم می بایست پس از ارسال مدارک ، مجدداَ به سامانه مراجعه و بارکدپستی را وارد نمایند ) .
پس از ارسال مدارک، کارشناس مربوطه آن ها را مورد بررسی قرار می دهد . در صورتی که بی نقص بودن مدارک محرز گردد، از متقاضی دعوت به عمل می آید تا همراه با اصل مدارک جهت اخذ امضا به اداره رجوع نماید.
پس از تایید و امضای رئیس اداره، مرحله پایانی جهت ثبت نمودن شرکت ، انتشار آگهی تاسیس در روزنامه رسمی می باشد. با انتشار آگهی در روزنامه ، کار ثبت به انتها رسیده است.
زمانی که این کار انجام می شود مشتریانی که قصد همکاری با این شرکت را دارند با خیال آسوده به انجام همکاری با شرکت مدنظر می پردازد.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت :

لازم است با توجه به موضوع فعالیت و نوع شرکت، مدارک مورد نیاز را فراهم نمود. مدارک اولیه ثبت به قرار ذیل است :
الف) شناسنامه و کارت ملی متقاضیان اعم از سهامداران اعضای هیئت مدیره و بازرسین
ب) گواهی عدم سوء پیشینه برای اعضای هیئت مدیره و بازرسین
ج) مدارک تحصیلی مورد نیاز برای موضوعاتی که نیاز به مدرک تحصیلی دارند.
د) مجوز فعالیت برای موضوعاتی که ملزم به ارائه مجوز می باشند.
ه) ارائه آدرس صحیح به همراه کد پستی برای محل فعالیت شرکت و محل سکونت متقاضیان