در دوران کنونی، اهمیت طراحی مناسب فضای داخلی منزل و محیط کار و تاثیر آن در افزایش بهره وری و ایجاد حس آرامش امری است غیر قابل انکار. قدمت طراحی داخلی باز می گردد به زمانی که انسان هوشمند برای زندگی به غارها پناه می برد. در واقع، از همان ابتدا تراشیدن سنگ ها و ترسیم نقاشی های زیبا بر روی آن ها، نشان از تاریخچه ی دیرینه ی این فعالیت انسانی داشت. بنابراین، طراحی داخلی امر جدیدی نیست و از زمان قدیم جزء لاینفک زندگی انسان بوده است. در عصر جدید به دلیل تخصصی شدناین امر، شرکت های طراحی داخلی بوجود آمدند.
سه اصطلاح طراحی داخلی، دکوراسیون داخلی و معماری داخلی اغلب به جای یکدیگر به کار می روند. در صورتی که علی رغم وجود شباهت هایی، مترادف یکدیگر نیستند. در ذیل، به طور مختصر به شرح هر یک از این موارد می پردازیم.
دکوراسیون واژه ای فرانسوی است که براساس معنی مندرج در لغت نامه آکسفورد، عبارت است از: «هماهنگ سازی طراحی شده برای به جلوه درآوردن رنگها، اثاثیه و سایر اشیاء در یک اتاق یا ساختمان به صورت هنرمندانه». همان طور که از تعریف فوق برمی آید، در دکوراسیون داخلی جلوه دادن فضای داخلی از طریق چیدمان وسایل با توجه به نقش و کارکردشان مورد نظر است.
در لغت نامه وبستر، طراحی داخلی چنین تعریف شده است: هنر یا عمل برنامه ریزی و نظارت بر طراحی و اجرای داخلی و مبلمان. مهم ترین بخش حرفه ی یک طراح داخلی، داشتن هنر و علم درک رفتار مردم به منظور ایجاد فضاهای کاربردی و خلاقانه است. حصول اطمینان از مطابق بودن طرح ها با طراحی ساختمان و مسائل ایمنی، طراحی مناسب در مورد اکوستیک و انتقال صدا از جمله مهم ترین دغدغه های یک طراح داخلی می باشد. درواقع، طراحی داخلی، صرفاَ مربوط به وضعیت ظاهری یک فضای داخلی نیست بلکه یک تخصص چند جانبه است که با بهره گیری از راهکارهای خلاقانه، وضعیت زندگی انسان را هنرمندانه بهبود می بخشد.
معماری داخلی مجموعه دانش، فن و هنری است که با عناصر متعلقه و مرتبطش از قبیل فرم رنگ بافت و… سعی در بهینه سازی فضاها و دست یابی به کارائی و کار کرد مناسب در کنار زیبائی معانی و معناها می باشد. مباحث تخصصی مرتبط با معماری داخلی مباحثی چون روانشناسی رفتار، ساختارها و خدمات پشتیبانی، مواد و مصالح ساختمانی ، رسانه های ارتباطی و ارگونومی و ... است.
برای ثبت شرکت طراحی داخلی می توان همانند سایر شرکت ها در قالب های سهامی خاص یا با مسئولیت محدود اقدام نمود. در این رابطه نکته ی حائز اهمیت این است که چنانچه شرکت شما تولید کننده باشد می بایست از وزارت صنعت، معدن و تجارت و در صورتی که شرکت طراحی و معماری باشد باید از اتحادیه یا انجمن صنفی مرتبط، مجوزهای لازم را دریافت نمایید.
_ شرایط و مدارک لازم جهت ثبت شرکت سهامی خاص به قرار ذیل است:
شرایط ثبت شرکت سهامی خاص :
1- حداقل 3 نفر عضو+ 2 نفر بازرس
2- حداقل 35 درصد سرمایه نقداَ پرداخت شود.
3- حداقل سرمایه 1000000ریال
1- کپی کارت ملی و شناسنامه ی کلیه اعضا
2- امضای اقرارنامه
3- اصل گواهی عدم سوپیشینه
4- اخذ مجوز در صورت مجوزی بودن موضوع
5- تنظیم وکالتنامه بنام وکیل،چنانچه امور توسط وکیل انجام می شود.
شرایط ثبت شرکت بامسئولیت محدود:
1- وجود حداقل 2 نفر عضو
2- حداقل سرمایه 10.0000 ریال
3- تعهد با پرداخت کل سرمایه
1- کپی شناسنامه و کارت ملی کلیه ی اعضا
2- اصل گواهی عدم سوء پیشینه
3- امضای اقرارنامه
4- مجوز در صورت مجوزی بودن موضوع
چنانچه قصد دارید نام شرکت شما مهندسی باشد می بایست حداقل یک نفر از اعضاء دارای مدرک مهندسی باشد.
بیشتر بخوانید:
- نکاتی درباره ثبت شرکت خدماتی نظافتی
- آشنایی با روش استعلام نام شرکت
- نکاتی در مورد ثبت شرکت صادرات و واردات
در صورت نیاز به هرگونه مشاوره با ما تماس حاصل نمایید.
موسسه حقوقی کارا ثبت، در تمامی مراحل ثبت شرکت همراه شما خواهد بود.