02188880006

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

یکی از انواع فعالیت هایی که افراد را مشتاق به ثبت شرکت و برقراری تعامل با شرکا می نماید ، فعالیت در زمینه تهیه و طبخ غذا می باشد.
کشور عزیزمان ایران ، از لحاظ فرهنگی بسیار متنوع است و به هر گوشه از این خاک که سفر کنید ، با فرهنگ آشپزی و غذا و رسم و رسوم خاصی مواجه می شوید. به طوری که به اندازه شهرهای مختلف و اقوام گوناگون ، غذاهای محلی و سنتی در شهرهای ایران وجود دارد همین تنوع باعث ثبت شرکت های بسیاری در این زمینه شده است. شرکت های تهیه غذا اصولاَ با موضوع طبخ و پخش غذا جهت اجرای مراسم شادی و مهمانی ها ، همکاری در مناقصات دولتی و خصوصی ، ارائه سرویس به سازمان ها ، ارائه سرویس و خدمات به شخصیت های حقوقی و حقیقی و همچنین دولتی و خصوصی ، سرویس دهنده ایاب ذهاب و اقدام به انجام سایر فعالیت های قانونی در حوزه موضوع فعالیت به فعالیت می پردازند.

ما در این مقاله قصد داریم تا به بررسی چگونگی ثبت شرکت تهیه و طبخ غذا بپردازیم. در این مطلب با این نکات ثبتی آشنا می شوید :
حداقل تعداد شرکا برای ثبت، حداقل میزان سرمایه برای ثبت، نحوه انتخاب نام شرکت، مدارک مورد نیاز برای اقدام به ثبت و مراحل ثبت نمودن شرکت
شایان ذکر است ، علاقه مندان جهت کسب اطلاعات تکمیلی در این رابطه می توانند مقالات ذیل را نیز مورد مطالعه قرار دهند :
- ثبت شرکت ها به چه صورت انجام می شود ؟
- آشنایی با مراحل ثبت شرکت
- نکاتی که باید درباره ثبت شرکت ها بدانید.
- ثبت آگهی شرکت در روزنامه رسمی

• شرکا در ثبت شرکت تهیه و طبخ غذا

یکی از موضوعاتی که در ثبت بسیار حائز اهمیت است، انتخاب شریک مناسب می باشد که بخصوص در فرایندهای کسب و کار از اهمیت زیادی برخوردار است. البته برای ثبت هر یک از انواع شرکت های تجاری، تعداد متفاوتی از اعضا لازم است. به عنوان مثال شرکت های با مسئولیت محدود با حداقل 2 نفر بالای 18 سال به ثبت می رسند. این در حالی است که برای تشکیل شرکت سهامی خاص حداقل سه نفر سهامدار لازم است و با دو نفر نمی توان شرکتی تاسیس نمود.

  

ثبت شرکت
همچنین حداقل تعداد اعضا در شرکت سهامی عام 5 نفر ، در شرکت های نسبی ، تضامنی، مختلط سهامی و مختلط غیرسهامی 2 نفر و در شرکت تعاونی 7 نفر می باشد .

• حداقل میزان سرمایه برای ثبت انواع شرکت های تجاری

شرکت سهامی عام و سهامی خاص : به موجب ماده 5 لایحه اصلاحی قانون تجارت ، در موقع تاسیس سرمایه شرکت های سهامی عام از پنج میلیون ریال و سرمایه شرکت های سهامی خاص از یک میلیون ریال نباید کمتر باشد.
شرکت با مسئولیت محدود : در قانون تجارت حداقل سرمایه برای تشکیل شرکت با مسئولیت محدود پیش بینی نگردیده ، ولی در لایحه اصلاح قانون تجارت در ماده 742، حداقل سرمایه نقدی برای تشکیل یک شرکت با مسئولیت محدود ، یکصد میلیون ریال تعیین شده که باید تماماَ به حساب شرکت در بدو تشکیل واریز شود.
شرکت نسبی : حداقل سرمایه در شرکت نسبی محدودیت ندارد و با هر سرمایه ای که در دست دارید می توانید نسبت به ثبت این نوع شرکت اقدام نمایید.
شرکت تضامنی : حداقل سرمایه برای ثبت کردن شرکت تضامنی نیز هیچ محدودیتی ندارد.
شرکت تعاونی : سرمایه شرکت تعاونی نامحدود است و حداقل و حداکثر خاصی در قانون برای آن تعیین نشده است.
شرکت مختلط سهامی : در قانون تجارت هیچ محدودیتی نسبت به سرمایه برای ثبت شرکت مختلط سهامی وجود ندارد.
شرکت مختلط غیرسهامی : سرمایه برای ثبت کردن شرکت مختلط غیرسهامی نیز در قانون تجارت هیچ محدودیتی ندارد.

• نحوه انتخاب نام شرکت

یکی از مهم ترین مراحل تاسیس شرکت ، انتخاب نام شرکت است. از جمله نکات مهمی که در فرآیند انتخاب نام باید به آن ها توجه نمود :
1- نام شرکت باید دارای حداقل 3 سیلاب ( بخش ) باشد. البته می توانیم اسمی 2 سیلابی برای شرکت خود انتخاب کنیم ولی مشروط به آنکه قبلاَ در اداره ثبت شرکت ها ثبت نشده باشد.
2- نام شرکت باید دارای معنا و ریشه فارسی و موجود در یکی از فرهنگ نامه های معتبر فارسی از جمله فرهنگ نامه دهخدا ، معین و عمید بوده و لاتین نباشد.
3- کلماتی مانند خدماتی ، مهندسی و امثال آن به عنوان یکی از سیلاب های خاص نام شرکت محسوب نمی شوند.
4- اعداد تنها می توانند به صورت حروف در نام شرکت استفاده شوند.
5- ترکیب دو کلمه فارسی نباید تداعی کننده یک واژه بیگانه باشد.
6- اسامی که انتخاب می شوند خلاف نظم عمومی و اخلاق حسنه و اصول اعتقادی و مذهبی نباشند.
7- استفاده از کلماتی از قبیل ایران ، کشور ، ملی ، ملت و امثال آن در نام های پیشنهادی به دلیل جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی پذیرفته نمی شود.
8- پیشنهاد اسامی و اتخاذ عناوینی که اختصاص به تشکیلات دولتی و کشوری دارد ، پذیرفته نخواهد شد.
9- نام محل و مناطق گوناگون ایران در نام شرکت در صورتی مورد تایید اداره مربوطه قرار می گیرد که شرکت مذکور در همان منطقه و محل به ثبت برسد.

• مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت تهیه و طبخ غذا

- مدارک احراز هویتی از جمله کارت ملی و شناسنامه موسسین و اعضا
- اخذ گواهی عدم سوپیشینه برای اعضای هیئت مدیره و بازرسین
- تنظیم اوراق اساسی شرکت ( اساسنامه ، شرکتنامه ، تقاضانامه و ... )
- مجوز فعالیت های شرکت در صورتی که امور فعالیت ملزم به اخذ مجوز از ارگان مربوطه باشد.
- ارائه آدرس صحیح به همراه کدپستی برای محل فعالیت شرکت و محل سکونت متقاضیان

• مراحل ثبت شرکت

برای ثبت نمودن شرکت، لازم است متقاضی با مراجعه به سامانه اینترنتی اداره ثبت شرکت به آدرس اینترنتی http://irsherkat.ssaa.ir ، ثبت نام اولیه را انجام دهد.
مراحل ثبت در سامانه اداره مربوطه عبارت است از :
- تکمیل مشخصات متقاضی
- انتخاب 5 نام شرکت به ترتیب اولویت
- تعیین موضوع و قالب فعالیت شرکت
- درج آدرس و تلفن شرکت و دفتر مرکزی متقاضی
- تعیین سرمایه اولیه با توجه به نوع شرکت
- درج مشخصات تمامی اعضاء و میزان سهام
- ارزیابی و بررسی تمامی مدارک توسط کارشناسان مربوطه
- اخذ تاییدیه ( قبول درخواست یا رد درخواست و ارجاع مجدد به متقاضی برای رفع نقص )
- امضاء ذیل تمامی اوراق توسط اعضا
- ارسال مدارک از طریق پست به آدرس درج شده در تاییدیه
- درج بارکد پستی در سامانه
با ارسال مدارک به اداره فوق الذکر ممکن است پرونده شما رد شده و به نشانی شما عودت گردد ، و یا اعلام رفع نقص شده و مدارک جهت رفع نقص به نشانی شما عودت گردد و یا مورد پذیرش قرار گیرد که در این صورت لازم است شخص اصیل یا وکیل که در سامانه اداره مربوطه معرفی شده، با به همراه داشتن اصل وکالتنامه و سایر مدارک مورد نیاز به صورت حضوری به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نماید و ضمن پرداخت هزینه های قانونی و امضاء ذیل دفاتر ، مدارک شرکت ثبت شده را اخذ نماید.
آخرین مرحله از مراحل ثبت کردن شرکت، مراجعه به سامانه روزنامه رسمی و پرداخت هزینه انتشار آگهی روزنامه رسمی ثبت تاسیس شرکت و نیز مراجعه مجدد به سایت اداره مربوطه و پرداخت هزینه انتشار آگهی رسمی ثبت تاسیس شرکت است که هر دو روزنامه مذکور از طریق پست به آدرس شما ارسال خواهد شد.
از اینکه ما را انتخاب نموده اید، بسیار متشکریم.